Limitovaná edice produktu KAISER Obal na salámy a sýry 42 / 35 oblíbené značky KAISER nyní za cenu 509 Kč. Zobrazit více »
pro objednávky nad 1.500 Kč
zdarma a bez rizika
s kvalitními produkty
máme otevřeno 24 hodin denně
KAISER Obal na salámy a sýry 42 / 35 od producenta KAISER - toto zboží si můžete koupit ve výhodné akci za 509 Kč. V našem obchodě najdete nejvýhodnější ceny. Upřednostňujete DOPRAVU ZDARMA? Stačí nakoupit nad Kč. Využijte nabídku dřív, než dojde k vyprodání zboží.
Využití
Uzené fermentované (syrové) a vařené klobásy, stejně tak tepelně opracované šunkové výrobky a tvrdé nebo tavené sýry.
Výhody
Střívko vytváří působivé kontury díky pevné voštinové síti, a tím přispívá k lákavému vzhledu finálního výrobku. Jeho použití zjednodušuje snadná manipulace, protože síť a obal lze nasadit v jednom kroku. Povrch přilne k masové směsi, zároveň však zůstává snadno sloupnutelný. Materiál se vyznačuje vysokou mechanickou pevností, zajišťuje optimální zrání a dobře přijímá kouř. Díky stabilnímu kalibru lze dosáhnout konzistentních výsledků.
Obal má voštinovou síť díky které má výsledek netradiční a dekorativní vzhled.
díky své dobré přilnavosti k masové směsi je ideálním obalem pro fermentované salámy s dlouhou dobou zrání. výrazné smrštění navíc zajišťuje optimální přizpůsobení obalu během sušení.
hodí se zejména pro fermentované a vařené salámy určené k plátkování s dekorativním tvarem řezu. Díky velmi nízké přilnavosti lze obal snadno sloupnout.
Kaiserův obal na salámy je díky velmi snadnému sloupnutí obzvláště vhodný pro použití při krájení u uzených, tepelně opracovaných šunkových výrobků, ale také pro fermentované klobásy.
doporučené zpracování
Doba máčení:20 minut pro jednotlivé kusy30 minut pro celé balení naráz (při vysoké hustotě seskupení se doba prodlužuje)Teplota vody: 20°C až 40°C. Ideální: 30°C.
Plnění a uzavírání
Uzavírat lze všemi běžnými klipovacími stroji nebo vázacími způsoby.Pro obal je třeba zvolit větší klip než u vláknitých střívek bez sítě.
Uzení a zrání
Vhodné pro všechny způsoby uzení a zrání.
Ohřev a chlazení
Klobásy podle hmotnosti zavěste nebo položte a ohřejte na požadovanou vnitřní teplotu. Následně zchlaďte na požadovanou vnitřní teplotu. Vyhněte se proudění vzduchu během zavěšení.
Skladování
Uchovávejte v chladu a suchuTeplota 3 – 24°C a relativní vlhkost 45 – 75%Chraňte před mrazemNákup přes nás znamená jistotu dobré ceny. Jsme si jistí, že toto ocení nejeden zákazník.
Popis produktu KAISER Obal na salámy a sýry 42 / 35