Prvotřídní KAISER Kaiserova '250' izolovaná elektrická udírna od společnosti KAISER ve slevě 31800 Kč. Zobrazit více »
pro objednávky nad 1.500 Kč
zdarma a bez rizika
s kvalitními produkty
máme otevřeno 24 hodin denně
KAISER Kaiserova '250' izolovaná elektrická udírna od producenta KAISER - tento artikl objednávejte za jedinečnou cenu 31800 Kč. Vybírejte to nejlepší u nás. Naplníte-li košík zbožím nad , dopravu až k vám domů máte ZDARMA. Neplaťte jinde víc, než musíte.
Kaiserova 250' je největší mašina z mojí nabídky. Nalifrujete do ní 130 klobás, 60 ryb, nebo 45 kg masnýho i nemasnýho proviantu. Udit můžete i sýry, zeleninu nebo třeba sůl. Mrkněte na moje tipy a recepty a nechte se inspirovat!
Design udírny
Kaiserova 250' má kompletně přepracovanou a zdokonalenou konstrukci. Výsledkem je snadnější údržba udící komory, více pozic pro rošty a tak lepší využití místa pro uzenej proviant.
Použití udírny
Kaiserova 250' je oblíbená na zahrádkách restaurací nebo v rybárnách. Pokud ale nejste žádní troškaři a zmáknete jí pořádně nafutrovat, bude jí to jisto jistě slušet i u vás na zahradě.
Rozměry udírny: 60 x 145,5 x 41 cmObjem komory: 54 x 130 x 38 cmKapacita potravin: 45 kg Váha udírny: 55 kg
Materiál: Nerezová Max. provozní teplota: 150°CProvozní náklady: ca. 5 kč / hod. Výkon spirály: 2000 W
Ekonomická
Po vyjmutí spirály můžete v ohništi zatopit i drobným dřevem, resp. založit žhavý základ, který pak doplňujete mokrou hrubou štěpkou. Když půjdeme do důsledku, tak k uzení v Kaiserovo 250' nepotřebujete žádný zdroj energie.
Jednoduchá
Udírna sama o sobě funguje jako komín. Není tedy důležitý žádný přídavný komínek a proudění kouře regulujete pomocí vzduchové klapky. Ta musí být vždy alespoň z části otevřená, aby kouř udírnou hezky proudil.
Fortelná
Vnější i vnitřní opláštění včetně vnitřní kostry je vyrobeno z nerezu. Kvalitní izolační vata pak umožňuje celoroční provoz při stabilní teplotě uvnitř udírny. Navíc prodloužená záruka 5 let je na sichr.
Základní výbava Kaiserovo 250'
Vše potřebné k vašemu prvnímu uzení je součástí balení
Topeniště se spirálou
Kaiserův teploměr
Odkapová miska
3 x rovný rošt
5 x Háček ve tvaru S
5 x Háček ve tvaru U
4 x Tyčky k zavěšení
Regulace komínku
Buková štěpka 500 g
Doporučuju přikoupit Podstavec udírny
Doporučuju přikoupit Kaiserův čistič
Doporučuju přikoupit Ochranný obal
Jak na to při vašem prvním uzení?
S elektrickou spirálou je uzení jednoduché, pohodlné i ekonomické zároveň
Krok 1
Misku naplňte předem namočenou jemnou dřevěnou štěpkou přibližně do poloviny výšky a umístěte ji přímo nad spirálu. Spirála se postará o podpálení štěpky a teplotu v udírně.
Krok 2
Vložte ohniště do udírny a regulátor spirály otočte do pozice MAX. Přibližně po 10 minutách se mokrá štěpka podpálí a začne tvořit parádní kouř jakej potřebujete.
Krok 3
Regulátor stáhněte z pozice MAX. přibližně na polovinu, na pozici 12 jako na hodinkách. Misku se štěpkou pravidelně kontrolujte (každých 30 min.) a doplňujte mokrou štěpkou.
Máte-li raději videa, mrkněte na můj youtube. najdete zde mimo jiné i postup, jak tu naší fortelnou padesátku rozhicovat.
Uzení je kumšt
Moje elektrická 250' je ideální udírna pro všechny, kdo se chtějí vrhnout do uzenářského řemesla s plnou vervou. Tak raušovní uzení!
Uzení je nové grilování
Tak ať vám šmakuje!Ve slevě nabízíme nepřeberné množství dalších položek. Jsme si jistí, že toto ocení nejeden zákazník.
Popis produktu KAISER Kaiserova '250' izolovaná elektrická udírna