Tohle si zamilujete: KAISER elektrická udírna STOPĚTADVACÍTKA, nerez s izolací od oblíbeného výrobce KAISER za příznivou cenu 19100 Kč. Zobrazit více »
pro objednávky nad 1.500 Kč
zdarma a bez rizika
s kvalitními produkty
máme otevřeno 24 hodin denně
KAISER elektrická udírna STOPĚTADVACÍTKA, nerez s izolací od značky KAISER - tento artikl je v tuhle chvíli v časově omezené akci za 19100 Kč. Nabídku e-shopu pro vás připravuje tým odborníků. Zásilky nad Kč k vám budou dopraveny BEZPLATNĚ. Garantujeme spokojenost z nákupu.
Do Kaiserovo 125' nafutrujete 70 klobás, 30 pstruhů, nebo 20 kg masnýho i nemasnýho proviantu. Udit můžete i sýry, zeleninu nebo třeba sůl. Mrkněte na moje tipy a recepty a nechte se inspirovat!
Design udírny
Kaiserova elektrická 125' je novinkou letošní sezóny. je to Ideální domácí izolovaná udírna pro celoroční provoz, u které jsme vylepšili i několik detailů pro komfortnější používání. Na sichr!
Použití udírny
Díky izolované konstrukci můžete udírnu používat po celý rok. Je ideální na zahradu nebo na terasu a jednoduše jí napojíte i na externí kouřovod.
Rozměry udírny: 38,5 x 125 x 41 cmObjem komory: 36 x 106,5 x 32,5 cmPrůměr komínku: 100 mm Váha udírny: 40 kg
Materiál: Nerez + izolační vata Max. provozní teplota: 150°C Kapacita potravin: 20 kg Výkon spirály: 2000 W
Fortelná kvalita
Všechny nerezové udírny vyrábíme poctivě v Křižanově na Vysočině. Proto vám na udírnu, její konstrukci, sváry i nýtování mohu nabídnout 5 letou záruku a k tomu kvalitní služby.
Základní výbava Kaiserovo 125'
Vše potřebné k vašemu prvnímu uzení je součástí balení
Topeniště se spirálou
Kaiserův teploměr
Odkapová miska
3 x rovný rošt
5 x Háček ve tvaru S
5 x Háček ve tvaru U
4 x Tyčky k zavěšení
Regulace komínku
Buková štěpka 500 g
Doporučuju přikoupit Podstavec udírny
Doporučuju přikoupit Kaiserův čistič
Doporučuju přikoupit Ochranný obal
Jak na to při vašem prvním uzení?
S elektrickou spirálou je uzení jednoduché a ekonomické zároveň
Krok 1
Misku naplňte předem namočenou jemnou dřevěnou štěpkou přibližně do poloviny výšky a umístěte ji přímo nad spirálu. Spirála se postará o podpálení štěpky a teplotu v udírně.
Krok 2
Vložte ohniště do udírny a regulátor spirály otočte do pozice MAX. Přibližně po 10 minutách se mokrá štěpka podpálí a začne tvořit parádní kouř jakej potřebujete.
Krok 3
Regulátor stáhněte z pozice MAX. přibližně na polovinu, na pozici 12 jako na hodinkách. Misku se štěpkou pravidelně kontrolujte (každých 30 min.) a doplňujte mokrou štěpkou.
Uzení je kumšt
Moje elektrická 125' je ideální udírna pro všechny, kdo chtějí udit po celý rok bez ohledu na to, jestli je venku hic a nebo pod nulou. Tak raušovní uzení!
Raději byste panstvo domácíudírnu s větší kubatůrou? Velké udírny
Nebo z fleku poloautomatikubez nutnosti obsluhy?Smokemeister
Uzení je nové grilování
Tak ať vám šmakuje!Vybírejte to nejlepší u nás. Neotálejte s nákupem, cenu můžeme garantovat jen pro dnešní den.
Popis produktu KAISER elektrická udírna STOPĚTADVACÍTKA, nerez s izolací