Perfektní KAISER elektrická udírna OSMDESÁTKA, nerez s izolací od oblíbené značky KAISER výhodně za 15750 Kč. Zobrazit více »
pro objednávky nad 1.500 Kč
zdarma a bez rizika
s kvalitními produkty
máme otevřeno 24 hodin denně
KAISER elektrická udírna OSMDESÁTKA, nerez s izolací oblíbené značky KAISER - tento hit naleznete za jedinečnou cenu 15750 Kč. Upozorňujeme, že nabídka má omezenou platnost. Populární nabídka se vrátila, balné a poštovné nehradíte u objednávek nad Kč. Využijte nabídku dřív, než dojde k vyprodání zboží.
Do Kaiserovo 80' nafutrujete 35 klobás, 16 pstruhů, nebo 12 kg masnýho i nemasnýho proviantu. Udit můžete i sýry, zeleninu nebo třeba sůl. Mrkněte na moje tipy a recepty a nechte se inspirovat!
Design udírny
Kaiserova elektrická 80' patří k oblíbeným izolovaným udírnám. je to Ideální domácí udírna pro celoroční provoz, u které jsme v roce 2022 vylepšili několik detailů pro komfortnější používání.
Použití udírny
Díky izolované konstrukci můžete udírnu používat po celý rok. Je ideální na zahradu nebo na terasu a jednoduše jí napojíte i na externí kouřovod.
Rozměry udírny: 38,5 x 86 x 41 cmObjem komory: 36 x 67,5 x 32,5 cmPrůměr komínku: 100 mm Váha udírny: 30 kg
Materiál: Nerez + izolační vata Max. provozní teplota: 150°C Kapacita potravin: 12 kg Výkon spirály: 2000 W
Fortelná kvalita
Všechny nerezové udírny vyrábíme poctivě v Křižanově na Vysočině. Proto vám na udírnu, její konstrukci, sváry i nýtování mohu nabídnout 5 letou záruku a k tomu kvalitní sLužby.
Základní výbava Kaiserovo 80'
Vše potřebné k vašemu prvnímu uzení je součástí balení
Topeniště se spirálou
Kaiserův teploměr
Odkapová miska
3 x rovný rošt
5 x Háček ve tvaru S
5 x Háček ve tvaru U
4 x Tyčky k zavěšení
Regulace komínku
Buková štěpka 500 g
Doporučuju přikoupit Podstavec udírny
Doporučuju přikoupit Kaiserův čistič
Doporučuju přikoupit Ochranný obal
Jak na to při vašem prvním uzení?
S elektrickou spirálou je uzení jednoduché a ekonomické zároveň
Krok 1
Misku naplňte předem namočenou jemnou dřevěnou štěpkou přibližně do poloviny výšky a umístěte ji přímo nad spirálu. Spirála se postará o podpálení štěpky a teplotu v udírně.
Krok 2
Vložte ohniště do udírny a regulátor spirály otočte do pozice MAX. Přibližně po 10 minutách se mokrá štěpka podpálí a začne tvořit parádní kouř jakej potřebujete.
Krok 3
Regulátor stáhněte z pozice MAX. přibližně na polovinu, na pozici 12 jako na hodinkách. Misku se štěpkou pravidelně kontrolujte (každých 30 min.) a doplňujte mokrou štěpkou.
Uzení je kumšt
Moje elektrická 125' je ideální udírna pro všechny, kdo chtějí udit po celý rok bez ohledu na to, jestli je venku hic a nebo pod nulou. Tak raušovní uzení!
Raději byste panstvo domácíudírnu s větší kubatůrou? Velké udírny
Nebo z fleku poloautomatikubez nutnosti obsluhy?Smokemeister
Uzení je nové grilování
Tak ať vám šmakuje!Doporučujeme také ostatní produkty z nabídky e-shopu. Lepší nabídku už na trhu hledat nemusíte.
Popis produktu KAISER elektrická udírna OSMDESÁTKA, nerez s izolací