Poctivý výrobek KAISER Kaiserova prosklená '125' izolovaná udírna na dřevo od top značky KAISER za akční cenu 19950 Kč. Zobrazit více »
pro objednávky nad 1.500 Kč
zdarma a bez rizika
s kvalitními produkty
máme otevřeno 24 hodin denně
KAISER Kaiserova prosklená '125' izolovaná udírna na dřevo od proslulé značky KAISER - toto zboží si můžete nechat dodat v časové omezené slevě za 19950 Kč. Výhodné ceny máme pro všechny zákazníky. Stačí naplnit košík zbožím nad a dopravu NEPLATÍTE. Naše heslo: kvalita, výhodná cena, prozákaznický přístup.
Do Kaiserovo 125' nafutrujete 70 klobás, 30 pstruhů, nebo 20 kg masnýho i nemasnýho proviantu. Udit můžete i sýry, zeleninu nebo třeba sůl. Mrkněte na moje tipy a recepty a nechte se inspirovat!
Design udírny
Kaiserova Prosklená 125' je novinkou letošní sezóny. je to Ideální domácí udírna pro celoroční provoz, u které jsme kromě prosklení vylepšili i několik detailů pro komfortnější používání.
Použití udírny
Díky izolované konstrukci můžete udírnu používat po celý rok. Je ideální na zahradu nebo na terasu a jednoduše jí napojíte i na externí kouřovod.
Rozměry udírny: 38,5 x 125 x 41 cmObjem komory: 36 x 100 x 32,5 cmPrůměr komínku: 100 mm Váha udírny: 40 kg
Materiál: Nerez + izolační vata Max. provozní teplota: 150°C Kapacita potravin: 20 kg
Základní výbava Kaiserovo 125'
Vše potřebné k vašemu prvnímu uzení je součástí balení
Univerzální topeniště
Kaiserův teploměr
Odkapová miska
3 x rovný rošt
5 x Háček ve tvaru S
5 x Háček ve tvaru U
4 x Tyčky k zavěšení
Regulace komínku
Buková štěpka 500 g
Doporučuju přikoupit Podstavec udírny
Doporučuju přikoupit Kaiserův čistič
Doporučuju přikoupit Ochranný obal
Jak na to při vašem prvním uzení?
S ohnišťem na dřevo se uzení v Kaiserovce od "klasiky" nijak neliší
Krok 1
V topeništi založte žhavej základ podobný tomu jako na grilování. Můžete použít dřevěné uhlí, nebo větší kusy proschlýho tvrdýho dřeva. Ideální bude bukový a bez kůry.
Krok 2
Jakmile je základ dostatečně žhavej, přihoďte na uhlíky mokrou dřevěnou štěpku. Ta se postará o vývin toho správnýho kouře. Pozor, v topeništi nesmí hořet otevřenej oheň!
Krok 3
Poté vložte ohniště do udírny a jakmile je udírna hezky vyhřátá, můžete lifrovat proviant. Ohniště průběžně každých 30 min. kontrolujte a případně doplňte mokrou štěpkou.
Uzení je nové grilování
Tak ať vám šmakuje!Nakupujte v našem e-shopu za skvělé ceny. Lepší nabídku už na trhu hledat nemusíte.
Popis produktu KAISER Kaiserova prosklená '125' izolovaná udírna na dřevo