Hit poslední doby KAISER Kaiserův bylinkový lák - Gerhardova receptůra od proslulé značky KAISER za výhodnou cenu 69 Kč. Zobrazit více »
pro objednávky nad 1.500 Kč
zdarma a bez rizika
s kvalitními produkty
máme otevřeno 24 hodin denně
KAISER Kaiserův bylinkový lák - Gerhardova receptůra populárního výrobce KAISER - tento artikl musíte mít za příznivou cenu 69 Kč. Podívejte se také na další položky v našem katalogu. Dopravné bez jakéhokoliv poplatku se nyní vztahuje na objednávky s minimální hodnotou Kč. Nakupování na internetu je výhodnější než v kamenné prodejně, která má vyšší náklady.
Směs se výborně hodí pro sladkovodní i mořský ryby, drůbež a vepřový. Zkuste do láku naložit pstruhy a pozorujte, co to při uzení dělá s okolím!
Celý recept na uzený pstruhy najdete tady: GERHARDŮV UZENEJ PSTRUH
Jak se to s tím?
Celý sáček rozpustíme v 5 až 6 litrech vody, fajnšmekři směs ještě krátce povaří pro maximální uvolnění epesního aroma a do vychladlýho láku (4 stupně Celsia jsou akorát) ryby uložíme přibližně na 8 až 12 hod...to je tak zhruba přes noc. Větší ryby a vysoký filety zvládnou noci i dvě. S masem tolik spěchat nemusíte. Nižší vepřovej bok tak na 10-14 dní a celý kuře tam nechte 24 až 48 hodin. U masa doporučuju koření z láku po převaření scedit, ať vám tam nedělá neplechu. Před uzením ryby i maso ještě dobře opláchněte vlažnou vodou a také dobře osušte.
Balení: 350 g (pro 6 l láku a cca 5 kg ryb nebo drůbeže)
Expirace: min. 1 rok od zakoupení
Žádný z našich láků neobsahuje rychlosůl, ani "éčka"
Vyrobeno v ČeskuVýhodné ceny máme pro všechny zákazníky. Jsme si jistí, že toto ocení nejeden zákazník.
Popis produktu KAISER Kaiserův bylinkový lák - Gerhardova receptůra