Zákazníky oblíbený produkt KAISER udírna STOPĚTADVACÍTKA, nerez s izolací od top značky KAISER nyní za cenu 18550 Kč. Zobrazit více »
pro objednávky nad 1.500 Kč
zdarma a bez rizika
s kvalitními produkty
máme otevřeno 24 hodin denně
KAISER udírna STOPĚTADVACÍTKA, nerez s izolací od předního výrobce KAISER - tento artikl je v tuhle chvíli za příjemnou cenu 18550 Kč. Výhodné ceny máme pro všechny zákazníky. Vyberte si zboží v celkové hodnotě nad Kč a poštovné máte ZDARMA. Pokud budete spokojeni, doporučte nás prosím svým známým.
Do Kaiserovo 125' nafutrujete 70 klobás, 30 pstruhů, nebo 20 kg masnýho i nemasnýho proviantu. Udit můžete i sýry, zeleninu nebo třeba sůl. Mrkněte na moje tipy a recepty a nechte se inspirovat!
Design udírny
Kaiserova elektrická 125' je stálicí i v letošní sezóně. je to Ideální domácí izolovaná udírna pro celoroční provoz, u které jsme vylepšili několik detailů pro komfortnější používání. Na sichr!
Použití udírny
Díky izolované konstrukci můžete udírnu používat po celý rok. Je ideální na zahradu nebo na terasu a jednoduše jí napojíte i na externí kouřovod.
Rozměry udírny: 38,5 x 125 x 41 cmObjem komory: 36 x 106,5 x 32,5 cmPrůměr komínku: 100 mm Váha udírny: 40 kg
Materiál: Nerez + izolační vata Max. provozní teplota: 150°C Kapacita potravin: 20 kg
Fortelná kvalita
Všechny nerezové udírny vyrábíme poctivě v Křižanově na Vysočině. Proto vám na udírnu, její konstrukci, sváry i nýtování mohu nabídnout 5 letou záruku a k tomu kvalitní služby.
Základní výbava Kaiserovo 125'
Vše potřebné k vašemu prvnímu uzení je součástí balení
Univerzální topeniště
Kaiserův teploměr
Odkapová miska
3 x rovný rošt
5 x Háček ve tvaru S
5 x Háček ve tvaru U
4 x Tyčky k zavěšení
Regulace komínku
Buková štěpka 500 g
Doporučuju přikoupit Podstavec udírny
Doporučuju přikoupit Kaiserův čistič
Doporučuju přikoupit Ochranný obal
Jak na to při vašem prvním uzení?
S ohnišťem na dřevo se uzení v Kaiserovce od "klasiky" nijak neliší
Krok 1
V topeništi založte žhavej základ podobný tomu jako na grilování. Můžete použít dřevěné uhlí, nebo větší kusy proschlýho tvrdýho dřeva. Ideální bude bukový a bez kůry.
Krok 2
Jakmile je základ dostatečně žhavej, přihoďte na uhlíky mokrou dřevěnou štěpku. Ta se postará o vývin toho správnýho kouře. Pozor, v topeništi nesmí hořet otevřenej oheň!
Krok 3
Poté vložte ohniště do udírny a jakmile je udírna hezky vyhřátá, můžete lifrovat proviant. Ohniště průběžně každých 30 min. kontrolujte a případně doplňte mokrou štěpkou.
Uzení je kumšt
Moje izolovaná 125' je ideální udírna pro všechny, kdo chtějí udit po celý rok bez ohledu na to, jestli je venku hic a nebo pod nulou. Tak raušovní uzení!
Raději byste panstvo domácíudírnu s větší kubatůrou? Velké udírny
Nebo z fleku poloautomatikubez nutnosti obsluhy?Smokemeister
Uzení je nové grilování
Tak ať vám šmakuje!Upozorňujeme, že nabídka má omezenou platnost. Naše heslo: kvalita, výhodná cena, prozákaznický přístup.
Popis produktu KAISER udírna STOPĚTADVACÍTKA, nerez s izolací